Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na starostlivosť o ruky a nechty
ok
Pre krátku dobu používania produktu sa nedá hodnotiť.
Výborný krém na ruky, používam ho skôr cez deň, lebo sa rýchlo vstrebáva. Tiež krásne vonia!
Vynikajúci krém na ruky. Vyriešil moje problémy s praskaním brušiek na prstoch v zime. Okrem účinnosti ešte aj krásne vonia!
Najlepší krém na ruky aký som kedy mala! Už roky mi cez zimu praskajú brušká na prstoch (do krvi - je to bolestivé a obmedzujúce). Vyskúšala som na to množstvo krémov tých najlepších značiek. V januári minulého roku som si v akcii kúpila v Dermacole tento krém a odvtedy mám po probléme. Je super a ešte aj krásne vonia!
- super krém na suché ruky
- výborný nemastí proste super
- dobré ale čakala som viac
Phytalona krém na ruky dezinfekčný 100 g
Pridané: 20. februára 2023
(naposledy upravené 20. februára 2023)
Zakúpený v MOJE PAPIERNICTVO
- Rćhle dodanie tovaru
- Eucerin nikdy nesklame
- osvedčený produkt
- pomáha pri extrémne suchých rukách
- kupujeme ho pravidelne
- maximálna spokojnosť
Príjemny na dotyk a veľmi účinný. Cena super.
Konečne som našla krém na moje veľmi suché ruky.Po nanesení sa rýchlo vstrebe a ruky ostanú jemné a hladké.Určite odporúčam.
vyzivuje ruky, ale je to masne. Su aj lepsie alternativy/druhy na ochranu ruk z ponuky Neutrogeny
Tento krem uz odo mna prevzali viaceri kolegovia a stale sa nevedia prestat cudovat krasnej prieraznej voni. Pouzivam a davam vyskusat vsetkym, ktori ho este nepoznaju. Napriek tomu ze je drahsi ako kde-aka kozmetika z drogerii a katalogov, stoji za to. Urcite vona a fantasticka konzistencia potesia.
- najlepsi krem na vysusene, poskodene ruky
- dokonale hydratuje
- SPOKOJNOSŤ
OK
Kvalitný krém na ruky, pekne vonia a dobre sa nanáša na ruky, ostanú po jeho nanesení hebké a jemné, odporúčam.
Používam indulónu 50 rokov a nesklamala.
Stačí ráz, dvakrát nanášať na boľavé miesto a je po bolesti.
Zobrazujem 481 - 500 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 24 [ 25 ]